تحولات منطقه

سرپرست وزارت آموزش و پرورش از صدور مجوز استخدام ۲۸ هزار دبیر دبیرستان‌ها، هنرستان‌ها و مربیان پرورشی و برگزاری یک آزمون استخدامی دیگر در سال جاری خبر داد و گفت: فرصت خوبی برای علاقه‌مندان تعلیم و تربیت فراهم شده است که وارد این فرایند شوند

آزمون استخدامی برای جذب ۲۸ هزار دبیر امسال برگزار می شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رضامراد صحرایی با اشاره به اینکه اخیراً یک آزمون استخدامی در اردیبهشت برای جذب آموزگار برگزار کردیم اظهار کرد: قرار است ۲۸ هزار و ۲۰۰ آموزگار جدید پس از پذیرش در آزمون استخدامی وارد سیستم آموزش و پرورش شوند.

وی  افزود:  بیش از ۵۳۰ هزار نفر در این آزمون شرکت کرده بودند. آزمون، نوع سوالات و محتوا تفاوت‌هایی با آزمون‌های گذشته داشت و متحول شده بود و در ادامه هم ارزیابی‌ها متفاوت خواهند بود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در ادامه مسیر یک آزمون دیگر هم برای استخدام دبیران دبیرستان‌ها، هنرستان‌ها و مربیان پرورشی برگزار خواهیم کرد گفت: میزان مجوزهای دریافتی قابل توجه است و فرصت خوبی برای علاقه مندان تعلیم و تربیت است که وارد این فرایند شوند.

صحرایی اضافه کرد: حدود ۲۸ هزار مجوز استخدامی جذب دبیر دریافت کرده‌ایم و آزمون امسال برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha